Smashburger se slaninou

Křupavý na povrchu a šťavnatý uvnitř – tak má vypadat opravdu dobrý smashburger. Své pojmenování dostal podle podniku, který techniku tenoučkých burgerů zavedl mezi prvními. Maso je při přípravě potřeba přitlačit na rošt, aby bylo křupavější a šťavnatější.

Představujeme vám video recept na smashburgery se slaninou, které si určitě zamilujete! Jsou ochuceny troškou soli, pepře a česnekového prášku, což umocňuje chuť masa. Dalšími ingrediencemi jsou slanina, čedar a cibule. Vše doplněné o hamburgerovou bulku.

 

 

Přidejte ke svému WEBER grilu správné příslušenství a příprava bude hračkou.

Hodit se vám bude Weber Crafted plancha, která dokonale padne do roštu plynového grilu a umožní vám snadno a jednoduše připravit, obrátit a následně i servírovat maso do smashburgeru. Využijete k tomu i Weber obracečku na planchu a k snadnému čištění dopomůže Weber škrabka na planchu.

Přejeme dobrou chuť!