Jak dosáhnout nadýchaných křupavých okrajů a tenkého základu? Přidejte ke svému WEBER grilu nový WEBER Crafted glazovaný pizza kámen nebo WEBER Crafted glazovaný grilovací kámen a váš výtvor bude stejně lahodný, jako by ho připravili italští šéfkuchaři.
Základem je kvalitní těsto. Pokud ho chcete dělat sami, existuje celá řada výborných a vcelku jednoduchých receptů, ale využít můžete i dostupnější variantu, kdy předpřipravené těsto zakoupíte v obchodě. V mezičase nezapomeňte rozpálit váš gril. Ideální teplota by se měla pohybovat kolem 260-290 °C. Těsto rozprostřete na pizza kámen, potřete rajčatovým nebo smetanovým základem a přidejte další oblíbené ingredience. Grilujte cca 3-5 minut, dokud není pizza na pohled zlatavá a křupavá. Následně ji přemístěte na velký talíř a nechte 1-2 minuty vychladnout, abyste ji mohli snadno nakrájet a podávat.
Využít k tomu můžete grilovací nezbytnosti jako je WEBER lopatka na pizzu a WEBER kráječ na pizzu.
Experimentujte a vyzkoušejte různé kombinace ingrediencí a omáček. Přejeme dobrou chuť!